Gobi Joo Chiat online menu
Online Menu
All-Day Breakfast 整天早餐 すべての日の朝食 | |||
Breakfast Pizza
|
eggs, sausages and ham pizza. get a good start today
纽约早餐比萨饼。鸡蛋,香肠和火腿披萨。
ニューヨーク朝食ピザ。卵、ソーセージ、ハムのピザ。 | $15.00 | |
Specify vegetarian, ovo-vegetarian or meat.
|
Small Pan S$12.00
Medium PanS$20.00
Large Pan S$28.00
| ||
Eye Opener Breakfast
|
eggs, chicken ham & sausage, slider, tomatoes
美国一顿丰盛的早餐。鸡蛋,鸡肉火腿,香肠,滑块,西红柿
アメリカの大きな朝食。卵、鶏ハム&ソーセージ、スライダー、トマト | $15.00 | |
Awesome French Toast
|
Pan fried french toast, topped with maple syrup, fruits, walnuts.
美味的法式吐司炸了锅,枫糖浆,核桃,香蕉
おいしいフレンチトーストパン揚げ、メープルシロップ、くるみ、バナナ
맛있는 프렌치 토스트 팬 튀김, 메이플 시럽, 호두, 바나나
| S$15.00 | |
Breakfast Waffle
|
Waffle, Scramble eggs, chicken ham & sausage, waffle, fruits
华夫饼,炒鸡蛋,鸡肉火腿,香肠,华夫饼干,水果
ワッフル、スクランブルエッグ、鶏ハム&ソーセージ、ワッフル、フルーツ
와플, 으깬 계란, 닭고기, 햄 및 소시지, 와플, 과일
| S$15.00 | |
Breakfast Pancake
|
Pancake, sausage, ham, fruits.
煎饼,香肠,火腿,水果等。
パンケーキ、ソーセージ、ハム、果物。
팬케이크, 소시지, 햄, 과일.
| S$15.00 | |
Daily
三明治
サンドイッチ
| |||
Chicken Sandwich
| Choose breaded or grilled | S$12.00 | |
Fish Sandwich |
Choose breaded or grilled
| S$12.00 | |
Vegetable Sandwich |
Choose with or without Egg
| S$10.00 | |
Grill Chicken |
with Fries and sauteed vegetables
| S$12.00 | |
Grill Fish |
with Fries and sauteed vegetables
| S$12.00 | |
Breaded Chicken cutlet |
with Fries and sauteed vegetables
| S$12.00 | |
Fish & Chips
| with local sauteed vegetables | S$12.00 | |
Hamburger with Fries
|
Juicy grilled beef with cheese lettuce tomato and onions
多汁的烤汉堡与奶酪生菜番茄和洋葱
チーズレタストマトと玉ねぎとジューシーな焼きハンバーグ
| S$12.00 | |
Kids(under 6) | |||
Macaroni Chicken Soup | S$6.00 | ||
Macaroni & Cheese | S$6.00 | ||
Pancake Sausage Ham | S$6.00 | ||
Salads 沙拉サラダ | |||
Salad Special
| homestyle mixed greens with tomatoes, hardboiled egg, parmesan & mango dressing | $12.00 | |
Chef Table 招牌菜 シェフの特別料理 | |||
Savory Fruit & Vege Platter
美味水果和素食拼盘
味付けフルーツ&ベジ・プラッター
풍미있는 과일 & 채소 플래터
|
非常健康的菜 水果,蔬菜,土耳其火腿,奶酪,橄榄油烤蘑菇盘。 素食选项(没有火鸡火腿)。
非常に健康的な料理。 味わい豊かな果物、野菜、七面鳥ハム、チーズ、マッシュルーム、オリーブオイルで焼く。 ビーガンオプション(七面鳥のハムなし)。
아주 건강한 요리. 야채, 칠면조 햄, 치즈, 올리브 오일 구운 버섯의 풍미있는 플래터. 채식주의 자 옵션 (칠면조 햄 없음).
| S$15.00 | |
Cheese Baked Rice
|
Choose chicken or vegetarian (mushroom)
选择鸡或素食(蘑菇)
選択鶏肉やベジタリアン(キノコ)
| S$15.00 | |
|
| S$15.00 | |
Bolognese Pasta |
minced beef or chicken in tomato sauce, & parmesan
大蒜面食选择牛肉或鸡肉
マリナーラパスタは、牛肉や鶏肉を選びます
| $15.00 | |
Carbonara Pasta |
chicken, fish or mushroom in thick cream sauce
培根蛋面食选择牛肉或鸡肉或鱼
カルボナーラパスタは、牛肉や鶏肉や魚を選びます
| $15.00 | |
Fillet Mignon with Mushroom sauce | Preorder necessary | $70.00 | |
Ribeye with Mushroom sauce | Preorder necessary | $45.00 | |
Cod with veloutte
| Preorder necessary | $45.00 | |
NY Pizza 纽约比萨饼ニューヨークのピザ | |||
Primavera |
mushroom, onion, & olives
蘑菇
キノコ
| $15.00 | |
Hawaiian Aloha |
chicken ham & pineapple
菠萝火腿
パイナップルハム
| $15.00 | |
Margherita |
A vegetarian delight. dice tomatoes garlic and olive oil
素食比萨饼
ベジタリアンピザ
| $15.00 |
Soft Desserts
Vanilla Souffle
厨师签名香草润肤霜
シェフの署名バニラスフレ
|
Perfect fluffy and light soufflé, served with a rich vanilla sauce.
| S$12.00 |
Chocolate Souffle
厨师签名的巧克力蛋奶酥
シェフ特製チョコレートスフレ
|
Pure chocolatey decadence from the inside out.
| S$14.00 |
Espresso Bailey’s Souffle
赢得大奖的巧克力蛋奶酥
受賞チョコレートスフレを獲得
|
Gobi’s perfect blend of espresso with Baileys Irish Cream.
| S$14.00 |
Orange Souffle | S$14.00 | |
Macha Souffle
抹茶润肤霜
抹茶スフレ
|
| S$14.00 |
Pineapple Souffle
新加坡菠萝润肤霜
シンガポールパイナップルスフレ
|
Pineapple enzyme soufflé is a great little dessert to cure your indigestion.
| S$14.00 |
PINK SOUFFLE
新加坡红龙果润肤霜
シンガポール赤いドラゴンフルーツのスフレ
|
Gobi’s new creation is made from a blend of Cereus Blanco and Vino De Pitaya. This delicious fruity soufflé has become one of the best sellers.
| S$14.00 |
Ginger Souffle
姜吹
ジンジャーブローイング
생강 불기
| S$14.00 | |
奶酪蛋奶酥
チーズスフレ
치즈 수플레
| S$14.00 | |
Poire William Crème Brulee
新加坡赢得了众多奖项白火龙果焦糖布丁
シンガポールは、多くの賞白いドラゴンフルーツのクレームブリュレを受賞しました
| Poached pear soaked in Cereus Blanco (white dragon fruit tropical fruit enzyme) for 10 days baked with the classic crème brulee. | S$12.00 |
Crimson Poire William
新加坡创新的新红龙果焦糖布丁
シンガポールの革新的な新しい赤いドラゴンフルーツのクレームブリュレ
|
| S$14.00 |
Crème Brulee
焦糖布丁
焦糖布丁
|
Classic rich custard base topped with a contrasting layer of hard caramel.
| S$10.00 |
Molten Ruby Lava |
Strawberry lava for the strawberry lover. Served with fruits and icecream.
| S$12.00 |
Molten Lava Chocolate
巧克力熔岩蛋糕
チョコレート溶岩ケーキ
|
Dark rich chocolate cake with molten chocolate center served with vanilla ice cream.
| S$12.00 |
The SPIRAL
新加坡著名的酒精巧克力香草冰淇淋甜品
バニラアイスクリームデザートとシンガポールの有名なアルコールチョコレート
| Dark rich chocolate cake with a delightful mixture of premium alcohol served with Ice Cream and topped with Almonds. | S$15.00 |
Sumo Brownie Ala Mode
冰淇淋和巧克力蛋糕
アイスクリームとブラウニー
|
The biggest brownie in Singapore (150 gm 7cm x 7 cm x 3 cm)
| S$12.00 |
Waffle |
华夫饼干冰淇淋水果和坚果
アイスクリームフルーツやナッツワッフル
| S$12.00 |
Pastries 蛋糕,请参阅饼冰箱 ケーキは、ケーキの冷蔵庫を参照してください。
Homemade Gelato 冰淇淋 アイスクリーム
Each scoop | Flavors:
| S$4.50 |
Triple Fruit Love
三种冰淇淋
アイスクリームの3種類
|
Pineapple, Melon and Seasalt Banana Sorbet
| S$10.00 |
The Catepillar
四种冰淇淋
アイスクリームの4種類
|
Pineapple, Melon, Seasalt Banana Sorbet and homemade Vanilla.
| S$12.00 |
The Princess | S$12.00 | |
Super 9 | S$20.00 |
Beverage
ENZYME
新加坡著名的水果酵素
シンガポールの有名なフルーツ酵素
Vino De Pitaya |
Red Dragon Fruit Enzyme
红龙果酵素
赤いドラゴンフルーツ酵素
|
|
Cereus Blanco |
White Dragon Fruit Enzyme
白火龙果酵素
ホワイトドラゴンフルーツ酵素
| |
Vino De Cirrus |
Pear Orange Enzyme
梨橙果酵素
梨オレンジフルーツ酵素
| |
Vino De Ananas |
PIneapple Enzyme
对于排毒水果菠萝酵素
デトックスのためのパイナップルのフルーツ酵素
|
JUICE
Orange Juice
橙汁
オレンジジュース
| Cold Press Orange Juice | S$6.90 |
Gourmet Coffee
Espresso |
1 shot
浓咖啡
エスプレッソ
| S$4.20 |
Americano |
Gourmet Coffee from Gobi
美式咖啡
アメリカンコーヒー
| S$5.20 |
Cappuccino |
Espresso, Milk, Milk Foam
热奶咖啡
カプチーノ
| S$5.50 |
Latte |
Espresso, Milk Foam
拿铁
ラテ
| S$5.50 |
Ice Latte |
冰拿铁
アイスラテ
| S$6.50 |
Mocha |
Espresso, chocolate, milk
摩卡
モカ
| S$5.90 |
Ice Mocha |
冰镇摩卡
アイスモカ
| S$6.90 |
Ice Americano |
冰咖啡
アイスコーヒー
| S$5.90 |
Ice Cappuccino |
冰卡布奇诺
アイスカプチーノ
| S$6.20 |
Double Espresso |
Two shots expresso
双色咖啡
ダブルショットエスプレッソ
| S$4.90 |
Affogato |
Vanilla Ice cream, Expresso
バニラアイスクリームとエスプレッソ
香草冰淇淋和咖啡
| S$7.00 |
Ice Blended Latte |
Vanilla Ice Cream, Latte
冰沙拿铁
アイスブレンドラテ
| S$7.00 |
Ice Blended Cappuccino |
Vanilla Ice Cream, Cappuccino
冰沙卡布奇诺
アイスブレンドカプチーノ
| S$7.00 |
Ice Blended Mocha |
Vanilla Ice Cream, Mocha
冰沙摩卡
アイスブレンドモカ
| S$7.00 |
香蕉茶
バナナティー
| S$4.50 | |
Earl Grey
伯爵灰茶
アールグレイ
Benefit: Alertness & Energy
| Tasting Notes: Earl Grey tea is a tea blend with a distinctive citrus flavour and aroma derived from the addition of oil extracted from the rind of the bergamot orange, a fragrant citrus fruit. Ingredients: Black teas, oil of bergamot | S$4.50 |
柚子梨茶
ゆず梨茶
| Tasting Notes: Yuzu Pear made of fruit and orange has a very fruit refreshing taste profile with citrus warming the palate followed by the soft yuzu pear taste. | S$4.50 |
当地有名的水果茶橘子和柠檬
| S$4,50 | |
English Breakfast
英式早餐茶
イングリッシュブレックファーストティー
Benefit: Alertness & Energy
| Tasting Notes: Full bodied, robust tea. Faint floral aroma and malty notes.Ingredients: Black tea blend of Assam, Kenyan and Ceylon. | S$4.50 |
Masala Chai
马萨拉茶
マサラティー
Benefit: Improves blood circulation
| Tasting Notes: Robust, medium bodied tea with flavours of Asian spices. Top notes of nutmeg and citrus with a lingering sweetness of anise.Ingredients:Black tea with a mixture of orange peel, anise, fennel, pepper and cardamom. | S$4.50 |
Peppermint Tea
薄荷茶
ペパーミントティー
| Tasting Notes: Light bodied tea. Fresh, herbaceous top notes of lemongrass with a wave of mint on the backnote and a hint of astringency.Ingredients: Marrakesh Green tea with mint and lemongrass.Benefits: improve digestion, reduce pain, eliminate inflammation, relax the body and mind | S$4.50 |
Ice Lemon Tea
冰柠檬茶
アイスレモンティー
| Tasting Notes:Sweet, tangy and smooth.Ingredients:Freshly brewed tea with freshly squeezed lemon. | S$6.50 |
Macha Latte | S$5.50 | |
Ice Macha Latte | S$6.50 |
Floats
Coke Float |
Vanilla Ice Cream, Coke
可口可乐浮动
コークスフロート
| S$8.50 |
Root Beer Float |
Vanilla Ice Cream, Root Beer
根啤酒浮动
ルートビアフロート
| S$8.50 |
Ribena Spritzer Float | Vanilla Ice, Ribena, Sprite | S$8.50 |
Soda
Coke | S$4.00 | |
Sprite | S$4.00 | |
Ice Lemon Tea | S$4.00 | |
Mixed Berry Soda | S$4.50 |
Instagram Feed:
Comments
Post a Comment